Fysik

PLEASE HJÆLP

05. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)
c) Ved et uheld absorberer to personer gammastråling over hele kroppen, hver person absorberer 50 mJ.
Beregn den effektive stråledosisdosis, H, som et barn på 30 kg og en voksen på 80 kg derved udsættes for.

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2008 af mathon

H_barn = (50 mJ)/(30 kg) = 1,667 mJ/kg

H_voksen = (50 mJ)/(80 kg) = 0,625 mJ/kg

H_barn = 2,7*H_voksen

Svar #2
05. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)

dvs.2,7 * 0,625 = 1.6875 (er det reultatet?)

Skriv et svar til: PLEASE HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.