Matematik
vektorer
05. maj 2008 af
AJoker (Slettet)
Cirklen der har C(-2,3) og r=6
Lijen L med ligningen 3x-4y-4=0
t1 og t2 er to tangenter til cirklen, der er parallelle med L.
Opgaven: at finde ligningen for t1 og t2
Jeg har brugt afstandsformlen da jeg ved at normalvektorer til t1 og t2 må (3,-4) og at afstanden skal være 6, men så solver jeg den og finder bare at c=168, men jeg skal jo finde to forskellige c-værdier?
Lijen L med ligningen 3x-4y-4=0
t1 og t2 er to tangenter til cirklen, der er parallelle med L.
Opgaven: at finde ligningen for t1 og t2
Jeg har brugt afstandsformlen da jeg ved at normalvektorer til t1 og t2 må (3,-4) og at afstanden skal være 6, men så solver jeg den og finder bare at c=168, men jeg skal jo finde to forskellige c-værdier?
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
