Dansk
Par rim.
07. maj 2008 af
belive (Slettet)
Er pludselig i tvivl,er det ikke korekt at kalde det par rim når verslinje 2 og 3 i en kvartet rimer og omsluttende rim når verslinje 1 og 4 rimer.
Svar #1
08. maj 2008 af Nannnnna (Slettet)
A-A-B-B = parrim
A-B-B-A = omsluttende rim
jo, du har ret :]
A-B-B-A = omsluttende rim
jo, du har ret :]
Skriv et svar til: Par rim.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
