Fysik

Brydningsvinkel

07. maj 2008 af Fillen (Slettet)
Når jeg har fundet frem til brydningsforholdet 1,33, og har bestemt indfaldsvinklen til 45 grader. Hvordan finder jeg så brydningsvinklen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2008 af juventuz (Slettet)

b=arcsin((sin(i))/n) n betegner brydningsforholdet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2008 af mathon

sin(i)/sin(b) = 1,33
hvoraf

sin(b) = sin(i)/1,33


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2008 af juventuz (Slettet)

n=((sin(i))/(sin(b)) isolerede b, så jeg fik formlen i #1

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2008 af juventuz (Slettet)

Men det der er noget trivielt, som du burde kunne finde i den bog, i læste, da i lærte om det!

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. maj 2008 af Daniel TA (Slettet)

#4
Bare fordi man har læst om det, kan man jo godt have glemt det. Det sker selv for den bedste :)

Skriv et svar til: Brydningsvinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.