Matematik
mat-opgave
12. september 2004 af
Amaana (Slettet)
Hej!
Jeg vil gerne at I hjælper mig med de opgaver.
løs ligningen ved beregning:
3x-2:3,5 = 2x+1.
og en anden opgave:
5*(3x+4)= 0,5x-1
På forhånden tak.
Jeg vil gerne at I hjælper mig med de opgaver.
løs ligningen ved beregning:
3x-2:3,5 = 2x+1.
og en anden opgave:
5*(3x+4)= 0,5x-1
På forhånden tak.
Svar #1
12. september 2004 af erdos (Slettet)
Hvad kan du ikke finde ud af i det?
Se evt. https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=51170
Der har jeg skrevet en vejledning til løsning af ligninger...
Se evt. https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=51170
Der har jeg skrevet en vejledning til løsning af ligninger...
Skriv et svar til: mat-opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
