Matematik

Arealbestemmelse

11. maj 2008 af Mjfannr1 (Slettet)
Hej. Jeg vil gerne lige stille et st spørgsmål omkring arealbestemmelse: Hvordan finder jeg tidsrummet til grafen for f(x) = x^3 - 12x^2 + 45x - 50 som sammen med førsteaksen i første kvadrant afgrænser en punktmængde M, der har et areal (der er en figur, men den kan jeg desværre ikke lægge ind).

Hvis jeg kan finde tidsrummet til funktionen kan jeg bestemme arealet .. Er der nogen der kan hjælpe? Mange tak på forhånd.

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

Tidsrummet?

Sæt f(x)=0. Så skulle du gerne få grænserne.

Svar #2
11. maj 2008 af Mjfannr1 (Slettet)

Okay, tak :D

Svar #3
11. maj 2008 af Mjfannr1 (Slettet)

Jeg får 3 grænser: (2,5,5) er det rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)

x=2 og x=5 er grænserne

Svar #5
11. maj 2008 af Mjfannr1 (Slettet)

Okay mange tak for hjælpen :D

Skriv et svar til: Arealbestemmelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.