Matematik
Bestem ligning??
11. maj 2008 af
KME89 (Slettet)
Hej, skal have hjælp til den her opgave :
Funktionen f er givet ved forskriften f(x)=3cosx+5.
Bestem det approksimerende førstegradspolynomium i xo=pi/2.
approksimerende ? hvad vil det sige..
Funktionen f er givet ved forskriften f(x)=3cosx+5.
Bestem det approksimerende førstegradspolynomium i xo=pi/2.
approksimerende ? hvad vil det sige..
Svar #1
11. maj 2008 af peter lind
approksimerede betyder tilnærmet. Du skal altså finde det førstegradspolynomium der ligner f(x) mest i punktet pi/2. Det er ligningen for tangenten i punktet.
Skriv et svar til: Bestem ligning??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
