Matematik

median

12. maj 2008 af sivry (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med formlen for at finde længden på en median i en trekant?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2008 af Isomorphician

ma^2 = ((3/4)a)^2

ma = medianen på siden a
a = siden a (modsat vinklen A)

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2008 af mathon

m_a = (1/2)*sqrt[2(b^2+c^2)-a^2]

Skriv et svar til: median

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.