Matematik

Væksthastighed

13. maj 2008 af Sudunur (Slettet)
Antallet af landbrug i Danmark kan for perioden 1983-2000 med god tilnærmelse beskrives ved modellen

y=-2600x+98680

hvor y er antallet af landbrug, og x er antal år efter 1983.

a. Hvad fortæller tallene -2600 og 98680 om antallet af landbrug i perioden 1893-2000.

Håber i vil hjælpe mig med dette spørgsmål.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2008 af mathon

dy/dx = -2600
antalsændringen pr år er altså 2600 nedlagte/opkøbte landbrug pr. år i perioden 1983-2000.

antallet af landbrug i 1983 (x=0) var 98680

Skriv et svar til: Væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.