Matematik
grafer
13. maj 2008 af
milsen1989 (Slettet)
hej skal op til matemaik i morgen og er lige blevet lidt i tvil med det med grafer.
er x ikke 1 aksen og y er andenaksen?
hvis man skal finde koordinatsættet til kuglens skæringspunkt med 1 aksen skal man sætte x=o men hvis det er med 2 aksen skal jeg sætte y=0?
har jeg forstået det rigtigt
er x ikke 1 aksen og y er andenaksen?
hvis man skal finde koordinatsættet til kuglens skæringspunkt med 1 aksen skal man sætte x=o men hvis det er med 2 aksen skal jeg sætte y=0?
har jeg forstået det rigtigt
Svar #1
13. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)
du har ret i at 1. aksen er x-aksen og 2. aksen er y.aksen
for at finde kuglens skæringspunkt med 1. aksen skal du sætte y=0 og z=0
for at finde kuglens skæringspunkt med 2. aksen skal du sætte x=0 og z=0
for at finde kuglens skæringspunkt med 3. aksen skal du sætte x=0 og y=0
for at finde kuglens skæringspunkt med 1. aksen skal du sætte y=0 og z=0
for at finde kuglens skæringspunkt med 2. aksen skal du sætte x=0 og z=0
for at finde kuglens skæringspunkt med 3. aksen skal du sætte x=0 og y=0
Skriv et svar til: grafer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
