Matematik
Vektor
13. maj 2008 af
Dansemusennico (Slettet)
I et koordinatsystem i planen bevæger et punkt P(x, y) sig, således at der til
tidspunktet t gælder
x = t^3 - 3t
y = t
- Beregn koordinatsættet til hvert af banekurvens skæringspunkter med
andenaksen.
- Beregn længden af hastighedsvektoren til tidspunktet t = 2.
tidspunktet t gælder
x = t^3 - 3t
y = t
- Beregn koordinatsættet til hvert af banekurvens skæringspunkter med
andenaksen.
- Beregn længden af hastighedsvektoren til tidspunktet t = 2.
Svar #1
13. maj 2008 af Jerslev (Slettet)
#0: Andenaksen er det sted, hvor det for alle punkter gælder, at x=0. Prøv at udnytte det. :)
Hastighedsfunktionen er den afledte af stedfunktionen. Dvs., at v_x(t)=x'(t) og v_y(t)=y'(t).
Hastighedsfunktionen er den afledte af stedfunktionen. Dvs., at v_x(t)=x'(t) og v_y(t)=y'(t).
Skriv et svar til: Vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
