Matematik

Medianen i en trekant

13. maj 2008 af andreaspeter89 (Slettet)
Hej

Jeg skal til eksamen i matematik i morgen og vil gerne vide om nogle kender til en formel hvor man "i ét hug" kan udregne medianen i en trekant.

tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2008 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=513956

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2008 af tomlyn (Slettet)

udregne den... Det afhænger vel af hvad du ved...

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2008 af mathon

m_a = (1/2)sqrt(2(b^2+c^2)-a^2)

m_b = (1/2)sqrt(2(a^2+c^2)-b^2)

m_c = (1/2)sqrt(2(a^2+b^2)-c^2)

Skriv et svar til: Medianen i en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.