Matematik
Holder min karakter?
14. maj 2008 af
JoachimD (Slettet)
Jeg har været til skriftlig eksamen i dag i matematik B, og har lige nu regnet min karakter ud.
Jeg har brugt denne model fra UVM:
Karakter: 4
Interval: 46-63
Karakter: 7
Interval: 61-78
Karakter: 10
Interval: 76-94
Ifølge opgavesættet indgår de 19 spørgsmål med lige vægt i bedømmelsen.
Jeg har som minimum svaret rigtigt på 13 spørgsmål.
Der bliver givet 100 point, hvoraf de sidste 5 bliver givet for orden & gode forklaringer.
Dvs. at jeg skal regne med 95 point.
19 * x = 95
x = 5
13 * 5 = 65 - se interval, og jeg ligger inden for 7.
Kan i bekræfte/afkræfte min teori?
Jeg har brugt denne model fra UVM:
Karakter: 4
Interval: 46-63
Karakter: 7
Interval: 61-78
Karakter: 10
Interval: 76-94
Ifølge opgavesættet indgår de 19 spørgsmål med lige vægt i bedømmelsen.
Jeg har som minimum svaret rigtigt på 13 spørgsmål.
Der bliver givet 100 point, hvoraf de sidste 5 bliver givet for orden & gode forklaringer.
Dvs. at jeg skal regne med 95 point.
19 * x = 95
x = 5
13 * 5 = 65 - se interval, og jeg ligger inden for 7.
Kan i bekræfte/afkræfte min teori?
Svar #1
14. maj 2008 af mathjælp (Slettet)
tja, det er jo svært at bedømme dig selv, især ved forklaringsopgaverne. eftersom du ligger lige i bunden af intervallet, så er der vel også en risiko for at få 4. men hvis du også får de 5 point, så er det vel fint nok.
Svar #3
15. maj 2008 af klotte (Slettet)
var der ikke 5 uden hjælpemidler og 15 med hjælpemidler dvs. 20 ialt ?
Skriv et svar til: Holder min karakter?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
