Matematik
hjælp !
15. maj 2008 af
amalie321 (Slettet)
hej (: håber i kan hjælpe mig!
2 - 2 - 4 - 5 - 6 = 52
1 - 2 - 3 - 3 - 3= 52
man må gøre ALT ! +, -, x, : ALT
det skal bare give 52 i to stykker!
tak på forhånd
2 - 2 - 4 - 5 - 6 = 52
1 - 2 - 3 - 3 - 3= 52
man må gøre ALT ! +, -, x, : ALT
det skal bare give 52 i to stykker!
tak på forhånd
Svar #1
15. maj 2008 af Solsikke Ronja (Slettet)
hvad med potenser?? og kvadratruder??
Du kan fx. tage en lommeregner og finde ud af det...
Du kan fx. tage en lommeregner og finde ud af det...
Svar #2
15. maj 2008 af Rochester (Slettet)
Må man også bytte rundt på rækkefølgen eller sætte parenteser? Fx
(2*5*6) - (4*2) = 52
(2*5*6) - (4*2) = 52
Skriv et svar til: hjælp !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
