Matematik

reducere . :)

18. maj 2008 af amalieJohannsen (Slettet)


A) 3y+8x+4y-y+3x-x

B) 3x-x+4y-8y+x

C) 9-3x-12x+4-y


PÅ forhåand, tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2008 af Isomorphician

A)
3y + 8x + 4y - y + 3x - x =
3y + 4y - y + 8x + 3x - x =
6y + 10x

Prøv selv med de næste

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2008 af mathon

A) 3y+8x+4y-y+3x-x

(8+3-1)x + (3+4-1)y = .....



B) 3x-x+4y-8y+x
(3-1+1)x + (4-8)y = .....

Svar #3
19. maj 2008 af amalieJohannsen (Slettet)


thanks, men hvad med c'ern ...?

hehe

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. maj 2008 af mathon

...man kan jo tilegne sig løsningserfaring i A og B :-)

Svar #5
19. maj 2008 af amalieJohannsen (Slettet)



Ja, okay . :P

matematik er ikke lige min stærke side

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. maj 2008 af Rousfv (Slettet)

+9
+4

-3x
-12x

-y

Det bliver 13 - 15x - y :)

Skriv et svar til: reducere . :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.