Matematik
eksamen 2002
16. marts 2003 af
SP anonym (Slettet)
Har problemer med opgaverne 3 og 6
bla.
Find rumfanget af drejningslegemet fra 0-2 af funktionen f(x)=e^x-x
og integrer
fra 0-1 af f(x)=(x+1)*(x+3)^5
bla.
Find rumfanget af drejningslegemet fra 0-2 af funktionen f(x)=e^x-x
og integrer
fra 0-1 af f(x)=(x+1)*(x+3)^5
Svar #1
16. marts 2003 af RE (Slettet)
til 3
((e^x)-x)^2=(e^2x)+(x^2)-(2xe^x)
tag da de to første led for sig og integrer sidste led ved partiel int.
jeg får rumfanget til ca. 39,86
til 6
løs ved partiel integration
husk int((x+3)^5)=(1/6)(x+3)^6
((e^x)-x)^2=(e^2x)+(x^2)-(2xe^x)
tag da de to første led for sig og integrer sidste led ved partiel int.
jeg får rumfanget til ca. 39,86
til 6
løs ved partiel integration
husk int((x+3)^5)=(1/6)(x+3)^6
Svar #2
16. marts 2003 af SP anonym (Slettet)
Kan nogen lokkes til at skrive beregningerne ned?, jeg har problemer med at integrere det
Skriv et svar til: eksamen 2002
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
