Matematik
lineær programmering
19. maj 2008 af
DeciMat (Slettet)
Gået i stå igen.
Har brug for hurtig hjælp
100 =<20a +60b =<140
300 =<100a +100b =<140
og
a=>0, b=>0
Tak
Har brug for hurtig hjælp
100 =<20a +60b =<140
300 =<100a +100b =<140
og
a=>0, b=>0
Tak
Svar #1
20. maj 2008 af Mandelbrot (Slettet)
Er du sikker på at du har skrevet det rigtigt ind? For du skriver at 140 er større eller ligmed end 300.
Ellers vil jeg prøve at løse det som et ligningssystem.
Ellers vil jeg prøve at løse det som et ligningssystem.
Svar #2
20. maj 2008 af DeciMat (Slettet)
Nej, det er forkert. Det rigtige er
100 =<20a +60b =<140
300 =<100a +100b =<400
og
a=>0, b=>0
Tak
100 =<20a +60b =<140
300 =<100a +100b =<400
og
a=>0, b=>0
Tak
Skriv et svar til: lineær programmering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
