Engelsk
5 korte sætninger --> rettelse bedes.
20. maj 2008 af
Mulle00 (Slettet)
Nogen der har mulighed (eller overskud :D) til at rette disse korte sætninger igennem for fejl?
1. Lorna er min brors veninde
2. Byens største fabrik måtte lukke to close down
3. Efter skilsmissen flyttede min far til landsbyen i Taunton i grevskabet Devon
4. Londons centrum er domineret af banker og forretninger
5. Hestens bagben var brækket to steder
Min oversættelse:
1. Lorna is my brother's girl friend.
2. The town's largest factory had to close down.
3. After the divorce, my father moved to the village in Taunton in count's estate Devon.
4. London's centre is dominated by banks and businesses.
5. The horse's hind leg was broken two places.
Tak på forhånd!
1. Lorna er min brors veninde
2. Byens største fabrik måtte lukke to close down
3. Efter skilsmissen flyttede min far til landsbyen i Taunton i grevskabet Devon
4. Londons centrum er domineret af banker og forretninger
5. Hestens bagben var brækket to steder
Min oversættelse:
1. Lorna is my brother's girl friend.
2. The town's largest factory had to close down.
3. After the divorce, my father moved to the village in Taunton in count's estate Devon.
4. London's centre is dominated by banks and businesses.
5. The horse's hind leg was broken two places.
Tak på forhånd!
Svar #1
20. maj 2008 af Rochester (Slettet)
Mit bud:
1. Lorna is my brother's /girl/ friend.
2. (The largest factory of the town) /The town's largest factory/ had to close down.
3. After the divorce, my father moved to the village /in/(of) Taunton in /count's estate/ Devon (county).
4. /London's centre/(The centre of London) is dominated by banks and /businesses/(shops).
5. The horse's hind leg was broken two places.
(...) = indsættes
/.../ = slettes
1. Lorna is my brother's /girl/ friend.
2. (The largest factory of the town) /The town's largest factory/ had to close down.
3. After the divorce, my father moved to the village /in/(of) Taunton in /count's estate/ Devon (county).
4. /London's centre/(The centre of London) is dominated by banks and /businesses/(shops).
5. The horse's hind leg was broken two places.
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Skriv et svar til: 5 korte sætninger --> rettelse bedes.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
