Matematik
Integralregning
15. september 2004 af
Moderatoren
Okay.... F1 og F2 er stamfunktioner til f(x)=1/3 -3
Desuden gælder at F1(1)=2, og at grafen for F2 har linjen med ligning y=-2x+1 som tangent. Bestem F1 og F2
Jeg har fundet F1 til at være: lnx-3x+5
Men jeg kan ikke finde F2... Nogen der kan hjælpe mig??
Desuden gælder at F1(1)=2, og at grafen for F2 har linjen med ligning y=-2x+1 som tangent. Bestem F1 og F2
Jeg har fundet F1 til at være: lnx-3x+5
Men jeg kan ikke finde F2... Nogen der kan hjælpe mig??
Svar #1
15. september 2004 af Samuel (Slettet)
Undgå at oprette mere end et indlæg om det samme emne! Dog er denne overskrift lidt bedre end den anden, jf. https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=52122
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
