Matematik
Bestem tallet a
15. september 2004 af
Bøsserøv (Slettet)
Skal bestemme tallet a, men er helt blank om hvordan man gør! håber nogen kan give mig et hint...
grænser: 9 og 3
integralet af (kvadratrod x + a/kradartrod x)dx=12
grænser: 9 og 3
integralet af (kvadratrod x + a/kradartrod x)dx=12
Svar #2
15. september 2004 af frodo (Slettet)
int(sqrt(x)dx)+a*int(1/sqrt(x)dx)
håber det hjalp i den rigtige retning.
håber det hjalp i den rigtige retning.
Svar #3
15. september 2004 af Bøsserøv (Slettet)
Ja, det har jeg også selv fundet ud af... og jeg får a=8/31.... kan det passe??
Skriv et svar til: Bestem tallet a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
