Matematik
fy=fx^a hjælp
22. maj 2008 af
Andreas1 (Slettet)
Hej.
Jeg kan ikke forstå hvorfor at man i beviset for formlen fy=fx^a, ender med et bevis som hedder y (ny) =fx^a * y.
Der er altså et * y for meget...hvorfor??
Håber nogen kan hjælpe, skal nemlig til eksamen imorgen.
Jeg kan ikke forstå hvorfor at man i beviset for formlen fy=fx^a, ender med et bevis som hedder y (ny) =fx^a * y.
Der er altså et * y for meget...hvorfor??
Håber nogen kan hjælpe, skal nemlig til eksamen imorgen.
Svar #1
22. maj 2008 af ibibib (Slettet)
Det ser da rigtigt ud.
Når y_ny = (F_x)^a·y
er F_y = (F_x)^a.
Når y_ny = (F_x)^a·y
er F_y = (F_x)^a.
Skriv et svar til: fy=fx^a hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
