Dansk

karakter?

17. marts 2003 af Garfield (Slettet)
Hvad er det for noget med de karaktere som er givet her inde... fx. 9\\a for en eksamensstil (gymnasie)... men kun 9\\c for en 1.g opgave... det er da også på a niveau...

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2003 af cracker (Slettet)

Man tilføjer selv karakter + niveau, når man oploader sine opgaver :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2003 af Sam

Dansk a = 3.g
Dansk b = 2.g
Dansk c = 3.g

Der skal arbejdes lidt på udformningen, men ovenstående skulle gerne give lidt ide om hvordan det er ment.

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2003 af MarieBS (Slettet)

Du mener vist Dansk c = 1.g , ikke?

Jeg vil nu give Garfield ret i at f.eks danskundervisningen jo trods alt foregår på a-niveau alle tre år. Er det ikke bedre, hvis folk bare nævner i beskrivelsen, hvornår i uddannelsesforløbet opgaven er skrevet?

Jeg synes at have set, at der nogle steder bare er angivet en streg på karakterens plads. Hvordan gør man det? Det er faktisk ret få at de afleveringer jeg afleverer jeg overhovedet får karakter for.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2003 af Sam

1)

Jo selvfølgelig c = 1.g

Det system fungerer aldeles glimrende eftersom man kun kan have dansk på a niveau i gymnasiet.

2)

Du kan komme med en kommentar i beskrivelsen hvor du skriver at den angivne karakter kun er et gæt fra din side da du ikke har fået opgaven bedømt efter 13-skalaen.

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2003 af Xabbu (Slettet)

Hmm når jeg har uploadet opgaver har jeg valgt A,B eller C alt efter hvad niveau jeg har faget på. Jeg vidste ikke det var den anden måde som var ment...

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. marts 2003 af Kaare (Slettet)

Nu havde jeg personligt matematik på det tre-årige forløb til a-niveau. Det betød at jeg valgte allerede i 1.g at jeg ville have faget på højniveau i stedet for i 2.g og jeg overgik derfor efter 1.g til mit "a-niveau hold". Det betyder dog ikke at mine opgaver i 2.g af den grund var væsentligt anderledes end de ville ahve været hvis jeg først havde valgte a.niveau efter 2.g. Derfor synes jeg ikke det giver så meget mening at hænge sig i om det forløb man befinder sig på resulterer i et a-niveau eller et c-niveau - det vigtige når man skal fortælle andre om opgavens niveau må være det niveau man rent faktisk er på. En opgave i dansk 3.g bliver jo trods alt heller ikke bedømt efter samme standard som en fra 1.g!

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. marts 2003 af MarieBS (Slettet)

For min skyld kommer det sig heller ikke så nøje, om man angiver niveau efter det formelle niveau, eller det klassetrin man er på. Det ville dog nok være en fordel at gøre opmærksom på hvordan man skal gøre, da folk uden tvivl ellers vil gøre det forskelligt.

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. marts 2003 af SP anonym (Slettet)

okay, så blev jeg lidt klogere... det er jo herligt....

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. marts 2003 af Yasw (Slettet)

Jeg finder det nu ikke specielt om man angiver sine uploade stile helt korrekt. Dog gør jeg det selvfølgelig såvidt muligt selv, for det kan jo ikke skade.
Men de fleste opgaver herinde er jo at et rimeligt ok niveau, da alle "dårlige" opgaver jo er sorteret fra.
Henter somregel bare alle opgaver jeg kan finde om emnet og kigger selv på dem, og finder frem til hvad jeg kan bruge.
Hvilket niveau eller karakter opgaven ligger på er mindre vigtigt, da alle opgaver herinde selvfølgelig er an vis standard som er accepttabel.

Skriv et svar til: karakter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.