Matematik
Matematikopgaver
26. maj 2008 af
KNG (Slettet)
Hej,
Jeg øver til skrft. mat. prøve på b-niveau og er i gang med at regne nogle opgaver. Jeg har lidt problemer med at forstå, hvad de ber om i opg. 4 og 6 i følgende dokument (jeg er gået helt i sort):
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer07/syge07/HFE072-MAB.pdf
Håber der er nogen der vil hjælpe mig.
Jeg øver til skrft. mat. prøve på b-niveau og er i gang med at regne nogle opgaver. Jeg har lidt problemer med at forstå, hvad de ber om i opg. 4 og 6 i følgende dokument (jeg er gået helt i sort):
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer07/syge07/HFE072-MAB.pdf
Håber der er nogen der vil hjælpe mig.
Svar #1
26. maj 2008 af Sherwood (Slettet)
Opg 4: Se http://peecee.dk/upload/view/102490
Hvad er problemet i opg. 6?
Hvad er problemet i opg. 6?
Svar #2
26. maj 2008 af KNG (Slettet)
#1 Mange tak for linket, det var stortset hvad jeg havde svaret.
I opg. 6 synes jeg bare der mangler en oplysning. Den irriterer mig rigtig meget, fordi jeg har løst masser af lignende opgaver. Når der står f(0)=6681, vil det sige, at når x=0 så er y=6681?
Skal jeg så bare bruge formlen a= (y2-y1) / (x2-x1) for at finde 'et .. For så at finde b'et skal jeg bare putte mit fundne a ind i y=ax+b og isolere b?
I opg. 6 synes jeg bare der mangler en oplysning. Den irriterer mig rigtig meget, fordi jeg har løst masser af lignende opgaver. Når der står f(0)=6681, vil det sige, at når x=0 så er y=6681?
Skal jeg så bare bruge formlen a= (y2-y1) / (x2-x1) for at finde 'et .. For så at finde b'et skal jeg bare putte mit fundne a ind i y=ax+b og isolere b?
Svar #3
26. maj 2008 af KNG (Slettet)
ved " 'et " i næstsidste linje, skulle der have stået " a'et " ...
desuden tror jeg, jeg mente, at jeg skulle have puttet et af koordinatsættene ind i ligningen fremfor "mit fundne a" ...
desuden tror jeg, jeg mente, at jeg skulle have puttet et af koordinatsættene ind i ligningen fremfor "mit fundne a" ...
Skriv et svar til: Matematikopgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
