Matematik

integral

26. maj 2008 af silverbabe (Slettet)

hej hvordan regner jeg denne her i hånden:

A=(-x^2+8x+29)-(0,25x^2-2x+4)dx grænserne er -2 og 10

jeg kommer frem til [(1/3x^3+8*1/2x^2+29)-(0,25-1/3x^3-2*1/2x^2+4)]

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

[(-1/3x^3+8*1/2x^2+29x)-(0,25*1/3x^3-2*1/2x^2+4x)]

Prøv denne i stedet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2008 af mathon

(-x^2+8x+29)-(0,25x^2-2x+4) = -(5/4)x^2+10x+25

10
S(-(5/4)x^2+10x+25)dx = A
-2


A = -(5/12)*10^3+5*10^2+25*10-(-(5/12)(-2)^3+5*(-2)^2+25*(-2)) =

A = -(5000/12)+500+250-(40/12)-20+50 = -(5040/12)+780 = -420+780 = 360

Svar #3
26. maj 2008 af silverbabe (Slettet)

det blev en lang en.. takker :O)

Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.