Matematik

Vækstmodeller

29. maj 2008 af RikkeRV (Slettet)
Hey gutter og gut-inder.

Jeg har lige et mundtlig eksamens spørgsmål til matematik C igen:

"Gør rede for, hvordan man kan analysere et datasæt for om det passer på en bestemt vækstmodel.
- og gør rede for, hvordan man kan bestemme variabelsammenhæng."

Jeg er blank!!!:S
nogle der kan forklare mig hvad det er de vil have mig til?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2008 af mathon

her kommer bl.a.

y = b*a^x

y = b*x^a

y = ax + b

på tale

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2008 af Matkaj

Yderligere stikord: regression, mm-papir, enkelt log. papir, dobbelt log. papir.

Svar #3
29. maj 2008 af RikkeRV (Slettet)

Takker,
Så i vil bare kævle om de forskellige funktioner?
Lineær, Eksponentiel og potens funktioner.
Men hvordan finder man ud af hvis man har datasæt hvilken funktions type det er?

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2008 af chrillie (Slettet)

kig på r^2
Det er en betegnelse for, hvor god en sammenhæng det er. Tallet skal være så tæt på 1 som muligt!

Skriv et svar til: Vækstmodeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.