Matematik
Hjælp
18. september 2004 af
Christina2004 (Slettet)
Er der nogen der har lavet opgave
5.030 ; 5.039 og 5.046 i bogen "vejledende eksempler på eksamensopgaver i matematik"?
5.030 ; 5.039 og 5.046 i bogen "vejledende eksempler på eksamensopgaver i matematik"?
Svar #1
18. september 2004 af frodo (Slettet)
Bedre overskrift søges!!
Eksamensopgaver i mat. B-niveau, A-nivau? 3-årigt A-niveau?
Eksamensopgaver i mat. B-niveau, A-nivau? 3-årigt A-niveau?
Svar #2
18. september 2004 af Pacoman (Slettet)
Antager at du er matematisk 2.g'er med b-niveau mat.
Så er facits til opgave 5.030 følgende:
10.395 år
1.330,7 meter
f'(x) = 13660 / (3005-x)
f'(1350) = 8,25
f'(1650) = 10,08
Så er facits til opgave 5.030 følgende:
10.395 år
1.330,7 meter
f'(x) = 13660 / (3005-x)
f'(1350) = 8,25
f'(1650) = 10,08
Svar #3
19. september 2004 af Christina2004 (Slettet)
3-årigt A-niveau
og opgaverne er fra den blå bog "vejledende eksempler på eksamensopgaver i matematik"
og opgaverne er fra den blå bog "vejledende eksempler på eksamensopgaver i matematik"
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
