Fysik
HJÆLP
02. juni 2008 af
DGK-ALLDAY (Slettet)
- Hej
jeg skal op for første gang i fysik d. 9 juni, min lærer siger det er godt at have styr på grundbegreberne, så jeg har lige en række spørgsmål, som i måske kunne hjælpe mig med :
1) Du har en base - natriumhydroxid - og du vil gerne vise, at i den base findes en positiv ion. Prøv at forklare et forsøg, som vil vise dette.
2) Navngiv følgende 3 ioner:
SO4-- =
CO3-- =
NO3-- =
3)Skriv den kemiske formel for følgende forbindelser
Natriumnitrat
Ammoniumnitrat
Zinkdiclorid
Dikaliumcarbonat
4)Hvad er en kovalent binding?
5) Hvad kendetegner henholdsvis en syre og en base?
6) Hvis du skal afgøre ved hjælp af Mg, hvilken syre, som er stærkest af saltsyre, saltpetersyre, eddikesyre og svolvsyre - hvad er så vigtigt at huske for at få et resultat, der er sammenligneligt?
jeg skal op for første gang i fysik d. 9 juni, min lærer siger det er godt at have styr på grundbegreberne, så jeg har lige en række spørgsmål, som i måske kunne hjælpe mig med :
1) Du har en base - natriumhydroxid - og du vil gerne vise, at i den base findes en positiv ion. Prøv at forklare et forsøg, som vil vise dette.
2) Navngiv følgende 3 ioner:
SO4-- =
CO3-- =
NO3-- =
3)Skriv den kemiske formel for følgende forbindelser
Natriumnitrat
Ammoniumnitrat
Zinkdiclorid
Dikaliumcarbonat
4)Hvad er en kovalent binding?
5) Hvad kendetegner henholdsvis en syre og en base?
6) Hvis du skal afgøre ved hjælp af Mg, hvilken syre, som er stærkest af saltsyre, saltpetersyre, eddikesyre og svolvsyre - hvad er så vigtigt at huske for at få et resultat, der er sammenligneligt?
Skriv et svar til: HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
