Fysik
Enhedsomskrivning
19. september 2004 af
Katty (Slettet)
Er 3,75cm = 3750mymeter ?
Svar #1
19. september 2004 af iB (Slettet)
cm=10^(-2)m
"mymeter"=micrometer=10^(-6)m
dvs der er faktor på 10^4 forskel på de to. Du har bare 10^3 som faktor, og magler altså lige et enkelt "0", og så skulle den være rigtig :-)
"mymeter"=micrometer=10^(-6)m
dvs der er faktor på 10^4 forskel på de to. Du har bare 10^3 som faktor, og magler altså lige et enkelt "0", og så skulle den være rigtig :-)
Skriv et svar til: Enhedsomskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
