Matematik
reducer
04. juni 2008 af
0fficepark (Slettet)
Jeg sidder fast i følgende opgave:
8(2a+3b)-6(2a+b) = 16a+24b-12a-6b = 4a+18b
Men i min opgave bog står der, at resultatet skal blive 4a-18b??
8(2a+3b)-6(2a+b) = 16a+24b-12a-6b = 4a+18b
Men i min opgave bog står der, at resultatet skal blive 4a-18b??
Skriv et svar til: reducer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
