Matematik

forskrifter - hvordan findes b i de 2 tilfælder?

05. juni 2008 af Peaco (Slettet)
Ekspotentiel: f(2) = 90 , f(4) = 810
b * a^4 = 820
b * a^2 = 90
(b’erne går ud med hinanden, og vi divider a^4 med a^2 og 820-90 og får):
a^2 = 9 <=>
a = 3

hvordan finder jeg b?


Potensfunktion: f(1) = 4 , f(5) = 100
b * a^5 = 100
b * a^1 = 4
(b’erne går ud med hinanden, og vi trækker a^5 fra a^1, samtidigt dividere 100/4) og får:
a^4 = kvatratrod af 25
a = 5

hvordan finder jeg b?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2008 af Isomorphician

du indsætter din fundne værdi for a i en af de oprindelige ligninger du opstillede og isolerer b

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2008 af dnadan (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=531719

Hold dig nu til et emne!!!

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2008 af Isomorphician

arrh....hader multitrådsoprettere!

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2008 af dnadan (Slettet)

#3
Især når rettelserne stort set ikke er blevet brugt til noget...

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. juni 2008 af Isomorphician

#4
Ja.
Jeg kan se at du har prøvet at lægge den til rette på straffesparkspletten.

Svar #6
05. juni 2008 af Peaco (Slettet)

# Jeg skrev i det andet tråd at jeg ikke forstod din rettelser, så hvad havde du forventet?!
Så meget behøver man da ikke at spille smart!

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. juni 2008 af dnadan (Slettet)

#6 Man kan forvente, at du holder dig indenfor retningslinjerne!


Skriv et svar til: forskrifter - hvordan findes b i de 2 tilfælder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.