Matematik
Integraler
20. marts 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg har problemer med at integrere følgende
Int(x^4+7x/x^2) grænser 1-2
og
Int(cosx*sinx/2+sinx^2) grænser 0-pi/6
Int(x^4+7x/x^2) grænser 1-2
og
Int(cosx*sinx/2+sinx^2) grænser 0-pi/6
Svar #1
20. marts 2003 af Mango Juice (Slettet)
INT(x^4 + 7·x/x^2, x, 1, 2) = 7·LN(2) + 31/5 = 11.05203026
INT(COS(x)·SIN(x)/2 + SIN(x)^2, x, 0, ¹/6) = ¹/12 - ‹3/8 + 1/16 = 0.1077930368
INT(COS(x)·SIN(x)/2 + SIN(x)^2, x, 0, ¹/6) = ¹/12 - ‹3/8 + 1/16 = 0.1077930368
Skriv et svar til: Integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
