Fysik

T,s

07. juni 2008 af Helena7 (Slettet)
Hvordan ville en t,s-graf se ud for en bevægelse med konstant acceleration? Og kan I forklare mig hvorfor?

Jeg sidder og læser mekanik til min fysik eksamen.

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2008 af mathon

s = (1/2)a*t^2 + vo*t + so

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

Altså som et typisk andengradspolynomium.

Svar #3
07. juni 2008 af Helena7 (Slettet)

Hmm.. Hva med hvis hastigheden er konstant?

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

Så er det en ret linie
v(t)=s'(t)=a*t+v0

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

#4 Hov, her er hastigheden ikke konstant ser den sådan her ud.
s(t)=v0*t+s0, men stadig en ret linje

Svar #6
07. juni 2008 af Helena7 (Slettet)

Hvordan er du kommet frem til det?

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. juni 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/117860

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

Ved konstant hastighed er a=0, indsæt det og så når du frem til det samme som mig.

Skriv et svar til: T,s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.