Matematik
Asymptoter
08. juni 2008 af
blub (Slettet)
- Gør rede for, hvilke asymptoter grafen for en funktion kan have
Du kan eventuelt bruge disse funktioner:
f(x) = (2x+7) / (x-1) og g(x) = (2x^2+x) / (x+1)
Er der nogen der kan hjælpe mig? Det haster lidt og jeg skulle gerne forstå det .. :-)
Du kan eventuelt bruge disse funktioner:
f(x) = (2x+7) / (x-1) og g(x) = (2x^2+x) / (x+1)
Er der nogen der kan hjælpe mig? Det haster lidt og jeg skulle gerne forstå det .. :-)
Svar #1
08. juni 2008 af Sommerflue (Slettet)
Ved du ikke hvad en asymptote er? I så fald, er en asymptote til X-aksen, feks, en graf der nærmer sig x-aksen mere og mere, når f(x) går mod uendelig, feks som under normalfordelingskurven.
Tan(x) er asymptotisk til 2.aksen, dvs den syger sig mod, men rører aldrig.
Tan(x) er asymptotisk til 2.aksen, dvs den syger sig mod, men rører aldrig.
Skriv et svar til: Asymptoter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
