Fysik
Nyttevirkning
10. juni 2008 af
Helena7 (Slettet)
Hvordan beregner man nyttevirkningen for f.eks en hårtørrer?
E_tilført er bare: E = P * t
Men hva med den nyttiggjorte energi?
Man kan jo ikke benytte E = m * c * T, som man f.eks ville gøre ved en elkedel, og andet der har med vand at gøre.
E_tilført er bare: E = P * t
Men hva med den nyttiggjorte energi?
Man kan jo ikke benytte E = m * c * T, som man f.eks ville gøre ved en elkedel, og andet der har med vand at gøre.
Svar #1
10. juni 2008 af Jerslev (Slettet)
#0: Hvorfor kan du ikke det? Dit hår har jo bare en anden specifik varmekapacitet.
Svar #2
10. juni 2008 af Helena7 (Slettet)
Kan man virkelig det?
Og gør man det i praksis, hvis man gerne vil vide nyttevirkningen af et sådant apparat?
Og gør man det i praksis, hvis man gerne vil vide nyttevirkningen af et sådant apparat?
Svar #3
10. juni 2008 af Jerslev (Slettet)
#2: Jeg tror man har lidt nemmere metoder til det, men jeg kender dem ikke lige umiddelbart.
Skriv et svar til: Nyttevirkning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
