Matematik

Isoler a

22. september 2004 af Jensus (Slettet)
2ax = -x/y

Jeg er lost her :(

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2004 af Lurch (Slettet)

divider med (2x) på begge sider

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2004 af Simone444 (Slettet)

2ax = -x/y

a = -x/(y*2*x)

a = -1/(2y)

Skriv et svar til: Isoler a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.