Matematik

BEVIS Sin(A)=a/c og cos(A)=b/c

12. juni 2008 af Beki (Slettet)
BEVIS Sin(A)=a/c og cos(A)=b/c, hvordan gør man det?

P.t. mener jeg at man skal bruge enhedscirklen. I den indtegner man en trekant, så der rent faktisk er to.
Disse har samme vinkel A, og de er begge rette..
noget i den stil .. er lidt forvirret :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

For at bevise sinusrelationen skal du bruge formelen der hedder
T=0,5*a*b*sin(c)=0,5*b*c*sin(A)=0,5*a*c*sin(B)
Så deler du med 0,5*a*b*c og reducérer udtrykket. Så kommer du frem til sinusrelationen.

Svar #2
12. juni 2008 af Beki (Slettet)

Den er jeg ikke helt med på :s

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2008 af –Zeta– (Slettet)

Af http://peecee.dk/upload/view/118626 ses, at


Pilene er biimplikationstegn, selv om det ikke just ligner.

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. juni 2008 af –Zeta– (Slettet)

#3.
Det er naturligvis enhedscirklen som er afbilledet, hvorfor længden af radius er 1.

De små a'er inde i sin a og cos a skal rettes til kapitaler.

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. juni 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/117849

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. maj 2011 af sabrina1804 (Slettet)

En forklaring som er til at forstå: (Link fjernet pga. dødt link. Mvh. Studieportalen.dk)

Fra en anden opgave her på studieportalen :) (ikke min)


Skriv et svar til: BEVIS Sin(A)=a/c og cos(A)=b/c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.