Matematik
Ligefrem proportionalitet??
13. juni 2008 af
FieDitlevsen (Slettet)
Hej :)
Jeg forstår simpelthen ikke hvordan jeg skal forklare ligefrem prop.?
Er der nogen der kan give et eksempel på det eller forklare det meget enkelt?
På forhånd tak
Fie.
Jeg forstår simpelthen ikke hvordan jeg skal forklare ligefrem prop.?
Er der nogen der kan give et eksempel på det eller forklare det meget enkelt?
På forhånd tak
Fie.
Svar #1
13. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)
Der er ligefrem proportionalitet mellem x og y, når y=k*x, hvor k er proportionalitetesfaktoren.
Til sammenligninger er der omvendt proportionalitet mellem y og x, når y=k/x, hvor k er en konstant
Til sammenligninger er der omvendt proportionalitet mellem y og x, når y=k/x, hvor k er en konstant
Svar #2
13. juni 2008 af FieDitlevsen (Slettet)
Jeg forstår det stadig ikke, vil du ikke være sød at komme med et eksempel, for jeg forstår slet ikke hvad man skal sætte ind på x,y og k's plads? :)
Svar #3
13. juni 2008 af Da-ted (Slettet)
x og y afhænger jo så af hinanden. K er en konstant. Fx 1 eller 2, eller 0,5 eller 42,5. K ændrer sig ikke men det gør de andre
Skriv et svar til: Ligefrem proportionalitet??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
