Matematik
Bevis for integralregneregel
17. juni 2008 af
Kokosmarie (Slettet)
Hvis f(x) har en stamfunktion, og c betegner et tal gælder:
Sc*f(x)dx = c*Sf(x)
Hvordan bevises dette?
Man skal bruge beviset for, at p(x) = c*f(x) har differentialkvotienten p'(x0) = c*f'(x0).
Sc*f(x)dx = c*Sf(x)
Hvordan bevises dette?
Man skal bruge beviset for, at p(x) = c*f(x) har differentialkvotienten p'(x0) = c*f'(x0).
Skriv et svar til: Bevis for integralregneregel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
