Matematik
integral? eksam
17. juni 2008 af
anna85 (Slettet)
hej
hvad kan man fortælle om stamfunktfioner ?
det jeg har skrevet er:
F= kaldes stamfunktion
hvis F´(x) = f(x) er F(x)en stamfunktion til f(x)
differentiel er den omvendte af integral
tak
hvad kan man fortælle om stamfunktfioner ?
det jeg har skrevet er:
F= kaldes stamfunktion
hvis F´(x) = f(x) er F(x)en stamfunktion til f(x)
differentiel er den omvendte af integral
tak
Svar #1
17. juni 2008 af Mester_Bean (Slettet)
Du kan også fortælle om definitionen på det bestemte integral og om arealfunktionen!
Svar #2
17. juni 2008 af anna85 (Slettet)
det har jeg også fået men jeg forstår det virkelig ikke, håber du gider forklar hvad det er
Svar #3
17. juni 2008 af anna85 (Slettet)
er den her eksempel på en bestemt integral?
opgaven lyder, bestem den stamfunktion til f(x)= 2x - 3, hvis graf ligger går igennem punktet ( 2,5)
x^2 -3x - k
5=2^2 - 3 * 2 + k
2 + 5 = 7
7=k
hvordan er jeg nået med den her ´, for jeg forstår den ikkke
opgaven lyder, bestem den stamfunktion til f(x)= 2x - 3, hvis graf ligger går igennem punktet ( 2,5)
x^2 -3x - k
5=2^2 - 3 * 2 + k
2 + 5 = 7
7=k
hvordan er jeg nået med den her ´, for jeg forstår den ikkke
Skriv et svar til: integral? eksam
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
