Fysik

fysik-bølge

25. september 2004 af Feel (Slettet)
lydens hastighed i vand er 1490 m/s. I et ekkolod måles forsinkelsen, fra lyden udsendes , til den modtages.

Hvor stor er vanddybden, hvis forsinkelsen er 0,85 s?
hvilken forsinkelsen svarer til en vanddybde på 20m?
påforhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

Forventer du at vi laver opgaven for dig? Kom selv med et forslag til en løsning.

Svar #2
26. september 2004 af Feel (Slettet)

Nej bestemt ikke, vil bare ha hjælp til at løse den kan sq slet ikke finde ud af den
en hjælpene formel ville være dejligt, har slet ikke noget udkast selv

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2004 af KemiKasper (Slettet)

v = delta_s/delta_t

Svar #4
26. september 2004 af Feel (Slettet)

det første spørgmål = 1490 m/s *0,85 s =1266,5 m
vanddybde = 1266,5 m / 2 =633,25 m?

Svar #5
26. september 2004 af Feel (Slettet)

ej men er der ikke lige nogle der kan hjælpe?

Svar #6
26. september 2004 af Feel (Slettet)

ej vil virkelig gerne ha løst den opgave=? hjælp plz

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. september 2004 af sigmund (Slettet)

Du bruger formlen, der er vist i indlæg #3.

Svar #8
27. september 2004 af Feel (Slettet)

ved sq stadig ikk hvad jeg skal gøre mangler ligesom nogle oplysninger syntes jeg! er der nogle der vil lave regne eksempel?

Brugbart svar (0)

Svar #9
06. september 2005 af Minzi (Slettet)

:S

Brugbart svar (0)

Svar #10
06. september 2005 af Minzi (Slettet)

sidder med samme opgave.. Lidt lost.

Brugbart svar (0)

Svar #11
06. september 2005 af Snemanden (Slettet)

#4. Ja, det er rigtigt. Hvis forsinkelsen er 0,85 s., så er vanddybden 633,25 m.

1490 m/s *0,85s /2 = 633,25 m


Når du kan løse den første opg. burde opg. 2 være ligetil..

Her skal du blot finde delta t. Du ved, at der er 20 meter, og at hastigheden i vand er 1490 m/s..

Brugbart svar (0)

Svar #12
06. september 2005 af MiaM (Slettet)

SMILER..!! :D

Skriv et svar til: fysik-bølge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.