Fysik
Dobbeltspaltning
18. juni 2008 af
FrankHvam (Slettet)
Hej,
Er der nogen der kan forklare, eller ligger inde med et bevis for, hvordan man kommer frem til Gitterligningen (n*lambda=d*sin(v))?
Jeg kan huske vi gennemgik et eksempel med 2 trekanter, og ud fra disse to, kom vi frem til giterligningen.
Er der nogen der kan forklare, eller ligger inde med et bevis for, hvordan man kommer frem til Gitterligningen (n*lambda=d*sin(v))?
Jeg kan huske vi gennemgik et eksempel med 2 trekanter, og ud fra disse to, kom vi frem til giterligningen.
Svar #1
18. juni 2008 af juventuz (Slettet)
Det er noget med en trekant.
sin(theta)=modstående katete/hypotenusen=n*lambda/d
Det er noget i den dur. Har dog ikk tid ligenu, men måske en anden kan fortsætte eller måske forklare lidt til...
sin(theta)=modstående katete/hypotenusen=n*lambda/d
Det er noget i den dur. Har dog ikk tid ligenu, men måske en anden kan fortsætte eller måske forklare lidt til...
Svar #3
30. november 2013 af nymannjakobsen (Slettet)
Er der en der tilfældigvis stadig har billedet der blev linket til i #2 da det er blevet fjernet fra peecee? :-)
Skriv et svar til: Dobbeltspaltning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
