Fysik
Temperaturkoefficient
26. september 2004 af
Malli (Slettet)
HJÆLP! Følgende opgave driller: Ved en temperatur på 65 Grader C har en metaltråd en modstand, som er 50% større end den samme tråds modstand ved 15 grader C. Bestem materialets temperaturkoefficient! Jeg er kørt fast og har ingen idé om hvordan man skal finde den! Håber lidt på hjælp!
Svar #1
26. september 2004 af Lurch (Slettet)
Du kender 2 udtryk
R(t)=R(0)(1+a(15-0C))
1,5*R(t)=R(0)(1+a(65-0C))
find forholdet mellem de her to ligninger, dvs divider dem med hinanden
R(t)=R(0)(1+a(15-0C))
1,5*R(t)=R(0)(1+a(65-0C))
find forholdet mellem de her to ligninger, dvs divider dem med hinanden
Svar #2
26. september 2004 af Malli (Slettet)
Okey jeg forstår at det er den oprindelig temp.koefficients formel som står anført i min bog som:
Rt= R+R * a* (T-t)
Hvordan får du de 1 og 0 fra? Jeg er total ude i hampen i den her opgave...
Rt= R+R * a* (T-t)
Hvordan får du de 1 og 0 fra? Jeg er total ude i hampen i den her opgave...
Svar #3
26. september 2004 af Malli (Slettet)
Okey jeg forstår at det er den oprindelig temp.koefficients formel som står anført i min bog som:
Rt= R+R * a* (T-t)
Hvordan får du de 1 og 0 fra? Jeg er total ude i hampen i den her opgave...
Rt= R+R * a* (T-t)
Hvordan får du de 1 og 0 fra? Jeg er total ude i hampen i den her opgave...
Skriv et svar til: Temperaturkoefficient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
