Studievejledning
svar med sikkerhed vedr. karakter
18. juni 2008 af
jwan20 (Slettet)
hej,
jeg gå på HF, og idag er karakterne fra skriftlige eksamerne blivet lagt ind.
men jeg havde spørgsmål vedr. matematik.
matematik som helhed både skriftlig og mundtlig står hver for sig selv
altså der stå.
skriftlig 0,75= 4
mundtlig 0,75=00
altså hver af dem har en vægt på 0,75 dvs. begge har 1,5
men sådan som det ser ud.
er spørgsmålet har jeg bestået matematik som helhed, el. ej?????, fordi nogen siger bare man bestå en af dem med karaktet 4 og over så har man bestået faget.fordi man divider den karakter med 2, så giver det et karakter lig med 2 el. over.
så hvor vidt er det rigtigt i mit tilfælde??? har jeg bestået matematik.
idet jeg vil/skal supler vider til A
jeg gå på HF, og idag er karakterne fra skriftlige eksamerne blivet lagt ind.
men jeg havde spørgsmål vedr. matematik.
matematik som helhed både skriftlig og mundtlig står hver for sig selv
altså der stå.
skriftlig 0,75= 4
mundtlig 0,75=00
altså hver af dem har en vægt på 0,75 dvs. begge har 1,5
men sådan som det ser ud.
er spørgsmålet har jeg bestået matematik som helhed, el. ej?????, fordi nogen siger bare man bestå en af dem med karaktet 4 og over så har man bestået faget.fordi man divider den karakter med 2, så giver det et karakter lig med 2 el. over.
så hvor vidt er det rigtigt i mit tilfælde??? har jeg bestået matematik.
idet jeg vil/skal supler vider til A
Svar #1
18. juni 2008 af blackduck (Slettet)
#0
Når du vil finde ud af om et fag er bestået, skal du ikke kigge på vægtene. Vægtene kommer først ind i billedet, når du udregner det samlede snit.
For dit vedkommende er gennemsnittet, som du selv siger, i mattematik på (4+0)/2 = 2. Da 2 er bestået, har du dermed bestået matematik samlet :)
Når du vil finde ud af om et fag er bestået, skal du ikke kigge på vægtene. Vægtene kommer først ind i billedet, når du udregner det samlede snit.
For dit vedkommende er gennemsnittet, som du selv siger, i mattematik på (4+0)/2 = 2. Da 2 er bestået, har du dermed bestået matematik samlet :)
Skriv et svar til: svar med sikkerhed vedr. karakter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
