Matematik
Hjælp til Differentialregning. Haster
24. juni 2008 af
Snack (Slettet)
Kan nogen lige hjælpe mig med at diferentiere følgende:
Meget gerne med mellemregninger, tak.?
Y = 2X^5 + ln(3X) - 7*cos(X)
Y = 3X^4 - 8*kvadratrod X + 1/(3.rod af X^2)
Y = 8*ln(X) * 4X^1/3
Y = 5X^8 + 10*Kvadratrod X / (tan(3X))
Y = 2X^3 * sin^3 * 5X
PÅ forhånd tak
Meget gerne med mellemregninger, tak.?
Y = 2X^5 + ln(3X) - 7*cos(X)
Y = 3X^4 - 8*kvadratrod X + 1/(3.rod af X^2)
Y = 8*ln(X) * 4X^1/3
Y = 5X^8 + 10*Kvadratrod X / (tan(3X))
Y = 2X^3 * sin^3 * 5X
PÅ forhånd tak
Svar #1
24. juni 2008 af dnadan (Slettet)
... Hvad med at komme med dine egne tanker/forsøg først?
- Ellers kan og vil det tolkes som snyd.
- Ellers kan og vil det tolkes som snyd.
Svar #2
24. juni 2008 af Snack (Slettet)
Jeg har skam regnet på dem, men har lidt probler med at få forkortet dem til sidst... Gider bare ikke skrive alle mine udregninger ind, det er ret besværligt med brøker, kvadratrødder og potenser
Svar #3
24. juni 2008 af mathon
...men hjælperne forventes at gide skrive minutiøse "udregninger, ret besværlige brøker, kvadratrødder og potenser ind" med samtlige detaljerede mellemregninger uden at være i dialog med dig!!!:-(
Skriv et svar til: Hjælp til Differentialregning. Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
