Matematik

jeg kan godt bruge lidt hjælp

01. oktober 2004 af calambo (Slettet)
nogle opgaverne lyder måske lidt nemme, men jeg har problemer med dem alligevel.( der skal være svar før på tirsdag)

opg 1: Omskriv til procent

Hvor meget er 0,08 i %??

Hvor meget er 1(også 1/5 del)%??

opg 2: Omskriv til decimaltal

6(også 2/5 dele)

opg 3: I en pose ligger 10 blå, 7 røde og 3 sorte.

Hvor mange procent er sorte???
Hvor mange procent er blå og røde tilsammen??
Hvor mange procent er ikke røde??

opg 4:
Hvad er 2/7 af 154

Og den sidste, hvad er: 9 1/4(gange) 16


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2004 af frodo (Slettet)

BEDRE OVERSKRIFT SØGES!!

0,08 = 8%
generelt så ganger du bare med hundrede!

1,2%=0,012 Generelt: del med hundred!

6+2/5=6,4 udregn brøken..

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2004 af Dunnar (Slettet)

skriv fag i overskriften!!!

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

jeg kan godt bruge en lunken cacaomælk

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. oktober 2004 af 7419 (Slettet)

#0: Procent skal forstås som antal hundrededele. Dvs. 1% = 1/100.

À propos niveauet, hvilket klassetrin er du på?

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2004 af TwoStates (Slettet)

#4
hehe, en lille laban besked ;)

Svar #6
04. oktober 2004 af calambo (Slettet)

jeg går i 6 klasse

Skriv et svar til: jeg kan godt bruge lidt hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.