Matematik

er det her rigtigt regnet ud?

20. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

2*3-10:5+1*7 = 11

4+5-2*7-2+3 = 0

2*(3+4*5)-7 = 63

2:4+5:2-2*2 = -1

2*3*4-4:2+5 = 27

2-(3*2-6)*2 = -4

...................................................................................................................................................................................................

3+(+2) = 5

5+(-2) = 3

7*(-8) = -56

4+(-3) = 1

5*(+3) = 15

-9:3+(-3)*7 = -24


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2008 af Kysr (Slettet)

1'eren er rigtig.

2'eren skal give -4.

3'eren skal give 39.

4'eren er rigtig.

5'eren er rigtig.

6'eren skal give 2.

7'eren er rigtig.

8'eren er rigtig.

9'eren er rigtig.

10'eren er rigtig.

11'eren er rigitg.

Og 12'eren er også rigtig. ;b


Svar #2
20. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Hvordan får du 2'eren til -4 og 6'eren til 2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2008 af Kysr (Slettet)

Jo, ser du, man ganger og dividerer, før an lægger sammen og trækker fra. :b

2'eren:

4 + 5 - 2 * 7 + 3 =

4 + 5 - 14 + 3 =

9 - 14 + 3 = -2

6'eren:

2 - (3 * 2 - 6) * 2 =

2 - (6 - 6) * 2 = 2


Svar #4
20. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Lige før skrev du at 2'eren skulle give -4?


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. august 2008 af Kysr (Slettet)

Hov. Min fejl. Det må du undskylde. :b Har glemt, at der står - 2.

2'eren skal løses følgende:

4 + 5 - 2 * 7 - 2 + 3 =

4 + 5 - 14 - 2 + 3 =

9 - 14 - 2 + 3 = -4


Svar #6
20. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Hvordan får du 2 - (6 - 6) * 2 til 2 - det må da give 4?


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. august 2008 af Kysr (Slettet)

Nope. Hvis vi starter med at ophæve parentesen:

2 - (0) * 2 =

2 - 0 * 2 =

Og eftersom man ganger, før man trækker fra:

2 - 0 = 2


Skriv et svar til: er det her rigtigt regnet ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.