Fysik

? eksponentiel notation ?

22. august 2008 af A-W-A-W (Slettet)

Hejsa.

1.Kan man godt dividere en eksponentiel notation med et almindelig værdi.

eks. ( 5,974 . 1021 ) / 1000

2.. Hvad betyder følgende betegnelser.    ρ  og   ρgr   

ρ  = massefylde men hvad betyder v'et og gr'et ?

tak..


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. august 2008 af peter lind

1) ja. I det nævnte tilfælde er 1000= 10^3, så resultatet bliver 5,974*10^18

2) I hvilken forbindelse optræder v og gr ?


Svar #2
22. august 2008 af A-W-A-W (Slettet)

det optræder i denne forbindelse.

Massefylden for vand er ρv = 1,00 g/cm3. Massefylden for granit er ca. ρgr = 2,7 g/cm3.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2008 af peter lind

Så skal v nok stå for vand og gr for granit.


Skriv et svar til: ? eksponentiel notation ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.