Matematik

Haster ! :( HJÆLP! AFLEVERING

22. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Hej jeg kan ikke forstå den her opgave, en som kan fortælle hvad med skal ?

En bordtennisbold kan i en kamp have en fart på 170km/t. Farten kan beregnes efter følgende formel:

F=3,6 x s

F= Farten målt i km/t

s= Strækningen bolden bevæger sig målt i m

t=Tiden målt i sek.

her er de spørgsmål som jeg skal svare på:

A) Beregn farten F, når strækningen s = 3,7 m og tiden t=0,1 sek.

B) Beregn tiden t, når strækningen s= 5,8 m og farten F=140 km/t.

C) Beregn strækningen s, når farten F er 100 km/t og tiden t=0,23 sek.
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. august 2008 af Da-ted (Slettet)

Du skal sætte ind i formlen som jeg regner med er F=3,6 * t *s og ikke F=3,6 * x * s

Du skal bare sætte ind i formlen. Jeg regner A), du regner resten

F=3,6*0,1*3,7=1,332


Svar #2
22. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Tusind tusind tak, og jeg regner resten.
Endelig kan jeg komme videre.

TUUSIIIIIIND TAAAAAAAAAAAAAK :D


Skriv et svar til: Haster ! :( HJÆLP! AFLEVERING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.