Matematik

AFLEVERING, HASTER

22. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Hej, jeg sidder fast ved denne her opgave:

En formel ser således ud:

K= 0,05M+2000/V

a) Indsæt værdier for M=200 og V=5

b) indsæt værdier for K=8,5 og V=250.

Personligt ville jeg gøre det her fx ved a) 200+5=205.

Men jeg tror det er forkert, så vis nogen lige vil fortælle hvordan man kan regne det ud ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2008 af Sherwood (Slettet)

a)

K= 0,05M+2000/V

Vi indsætter:

K=0,05*200+2000/5

Reducer på lommeregner eller i hovedet.

b)

8,5=0,05M+2000/250

Løs nu ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2008 af ibibib (Slettet)

1)

K = 0,05·200+2000/250 = 14


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2008 af ibibib (Slettet)

Tja

K = 0,05·200+2000/250 = 18


Svar #4
22. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Tusind tusind tak ... :D


Svar #5
22. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Hej igen, er faktisk lidt i tvivl om hvad jeg skal gøre?

Hvilken formel/udregning er rigtig ? den Sherwood har skrevet eller den ibibib har skrvet ?

Hilsen Sally ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. august 2008 af ibibib (Slettet)

Min hovedregning går ikke så godt kan jeg se. Du skal stole på Sherwood.


Svar #7
22. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Ok, tusind tak for hjælpen begge to .


Skriv et svar til: AFLEVERING, HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.