Fysik

E=mc^2

24. august 2008 af delidolu (Slettet)

hejsa ,, opgaven lyder

Beregn din egen masseenergi. Sammenlign med Danmarks årlige energiforbrug på ca. 800 Pj?

jeg kommet så langt -->   E=55kg * (2,9979*108 m/s)2 = 4,943072426ε18 , det siger den i min lommeregner , hvad er SI-enheden og passer det egentlig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

SI enheden for energi måles i joule som betegnes J. Og ja, resultatet er rigtigt :)


Svar #2
24. august 2008 af delidolu (Slettet)

Taak :D


Skriv et svar til: E=mc^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.